Onze merken

Société Provençale d’Aromatherapié (S.P.A.)

Dit merk staat bekend om haar 100% natuurlijke producten die de allerhoogste (bio-)kwaliteit ingrediënten bevatten. Alle producten bevatten een hoog gehalte pure en zuivere etherische oliën, plantenoliën en plantenextracten.

Het gaat bij dit merk niet alleen maar om de lekkere geur maar juist om de inhoudsstoffen met elk een specifieke werking. Bijvoorbeeld stimulerend voor de bloedsomloop, stimulerend voor ontspanning, stimulerend tegen virussen en ga zo maar door. Een puur en zuiver merk voor mannen, vrouwen en kinderen.

Voorafgaand aan de behandeling hebben we een kort gesprek om erachter te komen wat uw wensen zijn. De producten worden afgestemd op uw huid en dus voor iedereen uniek.

Les Gavots de Provence

Les Gavots betekend letterlijk “de Lavendelsnijders”. Dit merk komt uit de Provence en het land geurt daar naar lavendel. De ingrediënten voor Les Gavots zijn zorgvuldig geselecteerd uit het rijke bouquet aan bloemen, planten en kruiden waardoor de Provence zo bekend is.

De hele lijn is gebaseerd op plantenoliën, bloemenwaters, hydrolaten, etherische oliën, plantenextracten en vruchtenextracten. Als conserveringsmiddel worden etherische oliën gebruikt en puur natuurlijk grapefruitextract. Minerale oliën, synthetische conserveringsmiddelen en parfumstoffen, emulgatoren en kleurstoffen vind je niet in Les Gavots. Ook maakt Les Gavots geen gebruik van nanotechnologie. Hierdoor is een vervelende reactie van de huid vrijwel niet mogelijk.

Essentiële oliën

Essentiële of etherische oliën zijn oliën afkomstig van plantaardig materiaal zoals planten, bloemen, bomen, zaden - noem maar op.

De oliën worden gewonnen doormiddel van persing of destillatie. Het is een intensief proces en voor sommige olie heb je heel veel materiaal nodig om een olie te verkrijgen dat verklaard ook waarom sommige oliën kostbaarder zijn dan anderen. De oliën hebben als kenmerk dat ze door alle huidlagen heen kunnen dringen en zo op de juiste plaats in het lichaam hun werk kunnen doen.

De oliën van S.P.A zijn zo samengesteld dat ze kunnen inspelen op uw behoeftes. Deze oliën kunnen wij toevoegen aan uw producten en massageolie.

Neem contact op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken?

Duinweg 5

1861 GL Bergen

06 3448 6027

Vragen? Bel ons!

Email

info@healthyglow.nl