Over mij

DANIËLLE MOLENKAMP

Mijn naam is Daniëlle Molenkamp, eigenaresse van Healthy Glow. Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in uiterlijke verzorging. Het was voor mij daarom ook een logische stap om te kiezen voor de opleiding schoonheidsspecialiste.

Na deze opleiding heb ik gewerkt bij The Beauticians in Amsterdam en daar is mijn interesse voor aromatherapie vandaan gekomen. Na een aantal jaar werd het tijd voor iets nieuws en ben ik aan de slag gegaan bij Bergen Cosmetics in Bergen. Daar heb ik 5 jaar met veel plezier gewerkt. Vervolgens werd ik moeder van 2 zoons en besloot ik mij te focussen op het moederschap, maar na 3 jaar miste ik mijn werk en vond ik het tijd om aan een nieuw avontuur te beginnen.

Tijdens mijn opleiding is mijn liefde voor massage gegroeid en daar wilde ik mij ook verder in specialiseren d.m.v diverse cursussen zoals: Herbal Pad Massage, Hot Stone Massage, Quantum-Touch 1 en 2, Aromatherapie Massage, Lomi Lomi (1, 2 en 3), Lomi Lomi Zwangerschapsmassage en Lomi Lomi Buikmassage.

In 2018 ben ik begonnen als zelfstandig werkende masseuse en al snel kon ik aan de slag in het Blooming Hotel onder leiding van Barbera Muller. Dit heb ik met veel plezier gedaan. Helaas volgde toen de coronacrisis, en mochten wij ons prachtige beroep niet meer uitvoeren. In deze tijd besloot Barbera het roer om te gooien en te stoppen. Ik heb het stokje van haar overgenomen en dit is Healthy Glow geworden, waar mijn liefde voor natuurlijke huidverzorging en massage samenkomen.

Neem contact op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken?

Duinweg 5

1861 GL Bergen

06 3448 6027

Vragen? Bel ons!

Email

info@healthyglow.nl